Gi

11 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Basic 2.0
  € 74,95

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  De Kingz Basic kimono heeft een 400 GSM High-Tech Pearl Weave jas, gemaakt van één stuk stof, en met veel versterkingen in alle belangrijke stresspunten. De lapel is gemaakt van een stukje synthetisch hittebestendig gevulkaniseerd rubber, dat het gi-licht houdt, waardoor sneller droog wordt en je de gi schimmel en bacteriën vrijhoudt.


  Zowel duurzaam als uiterst comfortabel, de broek is gemaakt van 100% 10 oz katoen, met Kingz logo patch aan de linker heup. De binnenste naden, welke normaal het meest kwetsbaar zijn en gevoelig zijn voor vervagen, worden versterkt door een zachte katoenen extra beschermlaag.

  Vergelijken

 2. Ultralight
  € 101,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  De jas is een ultra lichtgewicht 420 GSM Pearl Weave, gemaakt van een stuk stof, dat zowel de duurzaamheid in zijn gestroomlijnde constructie biedt, alsook de bezuinigingen op het gewicht van onnodige naden. De revers is synthetisch hittebestendig gevulkaniseerd rubber, bedekt met dezelfde katoen / polyester ripstop als de broek.


  De broek is gemaakt van 8 oz katoen / polyester ripstop materiaal, heeft dubbel versterkt padding op de knieën, en een aangepaste, elastische trekstring, die een strakke, veilige knoop biedt.

  Vergelijken

 3. Comp 450 V4
  € 107,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  De Kingz Comp 450 V4 gi is uitgegroeid tot een standaard in onze line-up, met een 450 GSM Pearl Weave-jas, gemaakt van één stuk stof en met veel versterkingen in alle belangrijke stresspunten. De lapel is gemaakt van een stukje synthetisch hittebestendig gevulkaniseerd rubber, dat het gi-licht houdt, waardoor sneller droog wordt en je gi schimmel en bacteriën vrijhoudt.


  Zowel duurzaam als uiterst comfortabel, de broek is gemaakt van 100% 10 oz boorkatoen, perfect voor zowel de dagelijkse slijp als de toernooien.

  Vergelijken

 4. Nano
  € 96,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  We zijn erin geslaagd, een ultralight gi te leveren die licht, niet te dun, maar toch ongelooflijk comfortabel is om te dragen en stijlvol.
  De Kingz Nanō gi beschikt over een 370 GSM Pearl Weave jas, gemaakt van 1 stuk stof, met synthetische hittebestendige gevulkaniseerde rubberen revers en broek die zijn gemaakt van een comfortabel 8 oz boor katoen materiaal

  Vergelijken

 5. The Sovereign 2.0
  € 139,50

  Ontworpen door de bekende kunstenaar Evan Mannweiler, heeft de Kingz Limited Edition Sovereign 2.0 Gi een duurzame 100% katoen 450 GSM Pearl Weave Plus jas en 11 oz boor katoenen broek. Het interieur van de gi is bekleed met geverfd Coolmax materiaal, met Evan Mannweiler origineel kunstwerk.

  100% Katoen Top en Broek
  Sublimated Coolmax Voering
  Triple versterkt stiksel over alle stresspunten
  Snel droog en volledig ademend

  Vergelijken

 6. Balistico 2.0
  € 115,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.

  De Kingz Balistico gi beschikt over een 480-katoen Pearl Weave-jas, gemaakt van één stuk stof, met veel versterkingen in alle belangrijke spanningspunten.

  De stof zelf ondergaat een streng preshrinking proces, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je gi korter en steviger wordt met elke was.

  De broek is gemaakt van licht, maar extreem duurzaam, 8 oz katoen / polyester ripstop materiaal.

  De gepatenteerde Coolmax® voering - gesublimineerd met het Balistico-arendontwerp - houdt u koel en verfijnd, ook tijdens de hardste training.

  Vergelijken

 7. Balistico 2.0 Women
  € 115,50

  100% IBJJF goedgekeurd.

  De Balistico 2.0 women's gi is helemaal gemaakt op exclusieve vrouwen vormen om mooi aan te sluiten bij het vrouwelijke lichaam.


  Met een 480 GSM katoen Pearl weven jas, gemaakt uit één stuk stof, met ruime versterkingen in alle punten van de grote stress, de Balistico 2.0 is lichtgewicht, nog gemaakt om te weerstaan enkele serieuze trainingen.

  Het weefsel zelf ondergaat een strenge preshrinking proces, zodat u nooit zorgen hoeft te maken over krimp van de gi met wassen.


  De broek zijn gemaakt van licht, maar zeer duurzaam, 8 oz katoen/polyester ripstop materiaal.

  Vergelijken

 8. Comp 450 V4 Women
  € 107,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  De Comp 450 V4 is een geheel nieuw geborduurde detail speciaal voor het vrouwelijke lichaam.


  De 450 GSM Pearl Weave-jas, gemaakt van een stuk stof en met veel versterkingen in alle belangrijke stresspunten. De lapel is gemaakt van een stukje synthetisch hittebestendig gevulkaniseerd rubber, dat het gi-licht houdt, waardoor sneller droog wordt en je gi schimmel en bacteriën vrijhoudt.


  Zowel duurzaam als uiterst comfortabel, de broek is gemaakt van 100% 10 oz boorkatoen,

  Vergelijken

 9. Nano Women
  € 96,50

  100% IBJJF Goedgekeurd.


  Kingz Nanō gi is een lichtgewicht gi, die comfortabel en robuust is.
  De Kingz Nanō gi beschikt over een 370 GSM Pearl Weave jas, gemaakt van één stuk stof, met synthetische hittebestendige gevulkaniseerde rubberen revers.


  De broek is gemaakt van een comfortabel 8 oz boor katoenmateriaal, met dubbele versterking op de knieën.

  Vergelijken

 10. Kid's Basic
  € 52,50

  Deze Gi is IBJJF & NABJJF Goedgekeurd!!!


  De Kingz Kid's Basic Jiu-Jitsu gi is een betrouwbare en goed geconstrueerde gi.


  De Kid's Basic gi is voorzien van een 425 GSM Pearl Weave jas, gemaakt van één stuk stof (voor superieure kracht en duurzaamheid), en met driedubbele versterkt stiksel over alle stresspunten.

  Snel droogend en volledig ademend.

  Vergelijken

 11. Kid's Comp V4
  € 62,50

  De Kid's Comp V4 heeft een 425 GSM Pearl Weave-jas, gemaakt van één stuk stof (voor superieure kracht en duurzaamheid), met driedubbele versterkt stiksel over alle spanningspunten. De broek is gemaakt van 10 oz boor katoen, die licht, maar extreem duurzaam en comfortabel zijn. Ze hebben een elastische taille met een koordsnede en dubbel versterkt kniebescherming.

  Vergelijken

11 producten results

per pagina
Van hoog naar laag sorteren