Gi

Showing 1-9 of 10 results

per page
Set Descending Direction
 1. Balistico 2.0
  Quick view
  Balistico 2.0
  €124.95

  De Kingz Balistico 2.0 kimono is onze nieuwe en verbeterde Balistico.

  Dit is een speciale editie van een van onze meest populaire gis, de Kingz Lightweight kimono, een van de sterkste en meest technisch geavanceerde GIS's op de markt. Balístico - het Portugese woord voor "ballistisch" - verwijst naar de wetenschap van de beweging van objecten of projectielen die worden geschoten of gedwongen om vooruit te gaan in de lucht ... zoals u wanneer u zichzelf naar uw tegenstander lanceert.

  Quick View

  Compare

 2. Comp 450 V4 Women
  Quick view
  Comp 450 V4 Women
  €112.50

  Nu in de vierde editie werd de Kingz Comp 450 V4 Women's Gi ontworpen met de competitieve vrouwelijke atleet in gedachten. Met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid die we met de V3 hebben geleverd, heeft de Comp 450 V4 een geheel nieuw geborduurde detail speciaal voor het vrouwelijke lichaam.

  Quick View

  Compare

 3. Nano Women
  Quick view
  Nano Women
  €100.00

  Bent u op zoek bent naar lichtgewicht kimono, die comfortabel is en niet zwak is, is de Kingz Nanō kimono gebouwd om te imponeren. Ontworpen met de concurrent in gedachten, is de Kingz Nanō kimono een ultra-lichte kimono die hetzelfde gewicht, kwaliteit en sterkte biedt waarmee Kingz op een fractie van het gewicht staat.

  Quick View

  Compare

 4. Classic Jiu Jitsu
  Quick view
  Classic Jiu Jitsu
  €85.00

  De nieuwe en verbeterde Classic 2.0 .. met de Kingz Classic Jiu Jitsu Gi, je zult niet teleurgesteld worden.De Kingz Classic heeft dezelfde hoogwaardige kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid als de rest van onze gis, met een scherpe, gestroomlijnde look.The jas is gemaakt van een 450 GSM Pearl Weave Plus, die een strakker weefsel is dan de gewone Pearl Weave-stof , Krimpt minder en is ongelooflijk zacht.

  Quick View

  Compare

 5. Ultralight
  Quick view
  Ultralight
  €107.50

  Ontworpen met de concurrent in gedachten, is de Kingz Ultralight Kimonos indrukwekkend lichtgewicht en levert hetzelfde opmerkelijke niveau van comfort, kwaliteit en kracht die Kingz bekend staat in de markt.

  Quick View

  Compare

 6. Comp 450 V4
  Quick view
  Comp 450 V4
  €112.50

  Nu in zijn vierde editie, de Kingz Comp 450 V4, is ontworpen met de concurrerende atleet in het achterhoofd. Met dezelfde hoogwaardige kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid die we met de V3 hebben geleverd.

  Quick View

  Compare

 7. Nano
  Quick view
  Nano
  €100.00

  Met de Kingz Nanō kimono wilden we iets ontwerpen dat ongelooflijk licht was, maar was verschillend van elk van de andere ultralichte gis's op de markt. We hebben erin geslaagd, een ultralichte gi te leveren die licht, niet dun, ongelooflijk comfortabel is om te dragen en stijlvol.

  Quick View

  Compare

 8. The Sovereign 2.0
  Quick view
  The Sovereign 2.0
  €147.50

  Ontworpen door de bekende kunstenaar Evan Mannweiler, heeft de Kingz Limited Edition Sovereign 2.0 Gi een duurzame 100% katoen 450 GSM Pearl Weave Plus jas en 11 oz boor katoenen broek. Het interieur van de gi is bekleed met geverfd Coolmax materiaal, met Evan Mannweiler origineel kunstwerk.

  Quick View

  Compare

 9. Basic 2.0
  Quick view
  Basic 2.0
  €74.95

  Met zijn slanke design en uitzonderlijke constructie is de Kingz Basic kimono een uitstekende keuze voor beoefenaars die een gi zoeken die de rijkdom van de mat niet kunnen weerstaan.

  Quick View

  Compare

Showing 1-9 of 10 results

per page
Set Descending Direction